Mască facială cu ou pentru înlăturarea punctelor negre și a acneei

Știu că nimeni nu își dorește așa ceva, dar mulți dintre noi se luptă cu impuritățile de pe zona feței. Deși ați cheltuit prea mulți bani pe produsele pentru curățarea pielii, nu obțineți efectul dorit.

Știați că albușul de ou poate ajuta la strângerea și tonifierea pielii prin scăderea porilor și reducerea excesului de ulei?

Lizozimul, o enzimă inclusă în albușul de ou, elimină bacteriile care cauzează acnee. Există o modalitate de a elimina puncte negre prin curățarea profundă a porilor și controlul uleiului într-un mod organic. Este timpul să aveți un ten strălucitor cu această mască naturală.

Cum să pregătiți masca:

– Puneți un albuș de ou într-un castron și bateți ușor. Un albuș de ou este mai mult decât suficient pentru o singură aplicare a măștii. Puteți ține restul în frigider și îl puteți folosi din nou.

– Aplicați albușul de ou pe față și pe gât cu o perie cosmetică. Evitați zona din jurul ochilor și gurii.

– Luați un material subțire și puneți-l ușor pe fața dumneavoastră după ce aplicați masca din albuș de ou. Apoi presați ușor.

– Aplicați un alt strat de ou peste materialul subțire folosit și lăsați-l să se usuce.

– Lăsați-l să acționeze timp de 30 de minute.

– Când este complet uscat, îndepărtați ușor bucata de țesut într-o direcție ascendentă de pe fața dvs.

– Spălați-vă fața cu o cârpă caldă și bucurați-vă de pielea proaspătă și sănătoasă.

Dacă aveți piele grasă, folosiți masca de două ori pe săptămână. Dacă aveți piele uscată, utilizați-o o singură dată pe săptămână sau de două ori în 10 zile.