Ce folosim împotriva gripei și a frigului pentru a ne simți mai bine într-o singură zi

Știm cu toții că tusea și frigul sunt probleme minore, dar dacă nu le tratăm la timp și nu le acordăm atenție, ele se pot transforma în boli periculoase și iritante. Tusea uscată este absolut enervantă pentru că ne face să ne simțim inconfortabil, ne obosește și ne face să nu ne putem concentra pe nimic din ce avem de făcut.

Astăzi vă voi prezenta un remediu uimitor pe care îl puteți face acasă la dvs., care va lupta împotriva gripei, vă va ajuta să rămâneți sănătoși și să vă creșteți imunitatea.

Sucul de lămâie, mierea și ceapa sunt singurele ingrediente care face parte din acest remediu-miracol.
Ceapa este bogată în proprietăți anti-inflamatorii și funcționează ca antibiotic natural.

Mierea este plină de proprietăți anti-fungice, anti-bacteriene și antivirale și este ideală pentru gâtul iritat.

Lămâia susține apărarea naturală a corpului și este bogat în vitamina C. Sucul de lime și cel de lămâie reduc flegma și scad forța gripei și a frigului.

Reţetă:
• 2 linguri de miere

Sucul de la o lămâie

2 cești de apă

1 ceapă

Instrucțiuni:

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să fierbeți apa, tăiați ceapa în bucăți mici și apoi fierbeți-le împreună timp de 15 minute. Scoateți vasul de la căldură și lăsați-l să stea timp de 10 minute. Strângeți amestecul rezultat și adăugați mierea. Se amestecă bine și se adaugă sucul de lămâie înainte de a consuma băutura. Consumați acest remediu extrem de puternic de 3 ori pe zi și cu siguranță veți fi uimiți de rezultate.