Consumați acest elixir făcut din 3 ingrediente, iar abdomenul dvs. va fi ferm din nou

Încercați această metodă foarte rapidă. Multe femei din întreaga lume se preocupă de excesul de grăsime de pe burtă, care este o problemă estetică și de sănătate foarte neplăcută. Dacă ați încercat să reduceți grăsimea din această zonă, știți că acesta este un proces dificil care necesită mult timp și dedicare, dar din fericire pentru dvs., va voi prezenta un amestec simplu care va curăța toxinele din corpul dumneavoastră și vă va reduce grăsimea abdominală excesivă.


Cu toate acestea, băutura nu va funcționa pe cont propriu – trebuie să o consumați de-a lungul unei diete sănătoase și să aveți o minimiă rutină de exerciții fizice pentru a vedea rezultatele.

Urmați aceste sfaturi și puteți pierde până la 1 cm în fiecare zi.

Mai jos veți regăsi ceea ce aveți nevoie pentru a pregăti acest amestec.

Ingrediente

1 linguriță de miere

2 lingurițe de oțet din cidru de mere

50 ml. de apă sodică

150 ml. suc de grapefruit

Preparare
Adăugați mierea în sucul de grapefruit și amestecați bine pentru a îl dizolva, apoi adăugați apă brută și oțetul din cidru de mere și beți băutura de două ori pe zi cu 15 minute atât înainte de prânz, cât și înainte de cină.

Sucul de grapefruit este un remediu puternic pentru pierderea în greutate, care conține flavonoide care vă vor scăpa de excesul de lichide din organism și vor învinge celulita.

Notă: băutura nu este recomandată persoanelor care suferă de tulburări gastro-intestinale. Este de preferat să consultați un medic înainte de a începe acest proces.