Vedeți ce schimbări produce în 24 de ore un pahar de apă cu sare și oțet

Majoritatea oamenilor consideră că, casa lor este, de obicei, cel mai bun loc, ceea ce adesea oferă cel mai mult confort atunci când suntem triști. Dar, uneori, există prea multă energie negativă în casa noastră, care are un impact negativ asupra emoțiilor și a sănătății noastre.

Deși nu puteți vedea energia cu ochiul liber, cu siguranță o putem simți. Când există prea multă energie negativă în casă, trebuie să scăpați de ea pentru a vă îmbunătăți starea de spirit și bunăstarea generală.

Este timpul să eliminați acele vibrații negative, triste și de-a dreptul deprimante, care pot avea un efect dramatic asupra stării dumneavoastră de spirit o dată pentru totdeauna. Încearcați această tehnică ușoară, facută în casă și să goniți afară toate aceste energii negative.

Ingrediente și metode de preparare:

– 1 pahar (trebuie să fie complet transparent)

– Oțet alb

– Sare granulată

– Apă

Adăugați puțină sare, puțin oțet și puțină apă în pahar. Puneți paharul în unele dintre zonele în care vă petreceți cel mai mult timp și in zonele în care alți oameni vă vizitează.

Lăsați-l acolo timp de 24 de ore. După o anumită perioadă de timp, verificați modul în care acționează sarea, dacă nivelul a crescut sau apa depășește marginea.

Clătiți paharul cu multă apă după 24 de ore și repetați procedura ori de câte ori credeți că este necesar. Puneți-o în toate zonele casei dvs. până când sarea nu se va ridica.

Notă: paharul trebuie să fie ascuns de la vedere, pentru a absorbi vibrațiile eficient.