Acest mic fruct este o adevărată comoară: curăță prostata, combate constiparea și previne cancerul de stomac, colon și intestin

Natura este foarte bogată în alimente, fructe și legume și trebuie doar să le cunoaștem bine, astfel încât să putem profita de toate acestea. Putem găsi remedii pentru toate problemele noastre de sănătate, singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să învățăm despre beneficiile tuturor.

Cătina incașă este un fruct mic, rotund și dulce. Are o culoare galbenă și se află într-o coajă care arată ca un cocon de hârtie, dar acesta nu poate fi folosit.

Acest fruct este destul de benefic în domeniul fructelor sănătoase. Există mai mult de 50 de feluri de cătină și se folosesc încă din vremurile pre-columbiene.

Physalis peruviana este numele fructului, la noi este cunoscut și sub numele de lampadarul chinezesc, iar ănîn SUA este cunoscut ca “goldenberry” (fructul de pădure de aur). Cătina este caracteristică în Peru și Columbia. Aceste fructe au fost cultivate foarte atent în trecut și au fost considerate „sacre” de către incași. Acestea s-au răspândit în restul lumii din secolul al XVIII-lea și acolo consumul a fost numai pentru oamenii de clasă socială înaltă. Astăzi este disponibilă pentru toți și principalii consumatori sunt Anglia și Germania.

Acestea sunt avantajele pe care le puteți avea din acest fruct:

Este o sursă excelentă de vitamine A, B și C.

Este un energizant puternic, perfect pentru copii și sportivi.

Sprijină creșterea organismului, deoarece conține multe proteine ​​și fosfor.

Este un puternic diuretic.

Reduce nivelul colesterolului rău.

Este benefic pentru purificarea sângelui.

Îmbunătățește digestia.

Puteți să încercați acest fruct și să vă bucurați de o stare optimă a sănătății.