Top 5 calităţi ale bureţilor naturali organici Konjac

I. Bureți de mare sunt o resursă naturală regenerabilă

Da, de fapt, agricultura cu bureți de mare este o industrie regenerabilă care ajută la susținerea populațiilor țărilor în curs de dezvoltare acolo unde există.

În timpul recoltării, scafandrii îndepărtează cu grijă numai partea exterioară a buretelui (similar cu copacii tăiați) pentru a le ajuta să se regenereze.

Ciclurile lor naturale de reproducere asigură că ele devin adesea mai mari și mai sănătoase dacă nu ar fi fost tăiate. Studiile au arătat că zonele în care se recoltează bureți de mare generează o creștere a populației de bureți.

În plus, mareele și curenții ridică adesea bureți în timp ce se răspândesc în alte locații.

Beneficiile acvaculturii cu bureți de mare sunt realizate ca sursă de venit pentru populațiile țărilor în curs de dezvoltare, datorită ușurinței de stabilire, cerințelor minime de infrastructură.

II. Hipo-alergen și fără toxine

În timp ce bureții sintetici sunt adesea fabricați din bioproduse petroliere și în mod normal tratați cu substanțe toxice, bureții organici de mare sunt de fapt umpluți cu enzime naturale care inhibă creșterea mucegaiului, mucegaiului și bacteriilor, făcându-le fără toxine și hipoalergice.

Bureții sintetici sunt tratați cu trisclosan, o substanță chimică antimicrobiană pentru combaterea bacteriilor și a mucegaiului. Acest dezinfectant comun nu numai că este cunoscut ca fiind dăunător sistemului nervos și a echilibrului hormonal în corpul nostru, poate provoca iritarea celor cu piele sensibilă.

Nu se auto-curăță numai prin propriile lor enzime naturale, ci printr-un sistem complicat de canale. Prin urmare, ele se spală mai repede și mai ușor și nu vor păstra mirosuri neplăcute.

Bureții sintetici, dacă nu sunt fabricați din polimeri din material spumos (subproduse petroliere), sunt uneori realizați din fibre de lemn celulozic. Aceste bureți sunt, de asemenea, dure pe piele, în plus față de sprijinirea industriei de exploatare forestieră.

III. Bureți de mare sunt un exfoliant natural

Un exfoliant natural, bureți de mare ajută la descoperirea celei mai proaspete piele sub celulele pielii moarte, care sunt ușor periate, păstrând porii fără impurități.

Sunt foarte absorbante, creează o spumă de lux, sunt texturate și sunt potrivite pentru cele mai sensibile piele.

IV. Bureții de mare sunt siguri pentru bebeluși

Experții sunt de acord că bureții naturali de mare reprezintă o alternativă sigură pentru spălarea sugarilor și copiilor de vârstă mică.

Acestea sunt extremi de blânzi pe pielea delicată a copiilor, iar calitățile lor hipoalergenice și enzimele elimină bacteriile nedorite.

Băile pentru copii devine mai uşoare, deoarece acești bureți dețin mai multă apă și astfel elimină necesitatea unei canule de clătire!

V. Calitatea și durabilitatea bureților naturali organici

Deoarece sunt rezistente la abraziune, bureții naturali de mare sunt mai durabili și durează mai mult (unii au durat şi 8 ani)!

Cu toate acestea, bureții sintetici, datorită acumulării de mucegai și bacterii și sensibilitatea la abraziune, se vor micșora și se vor destrăma după un timp foarte scurt.

Bureții de mare sunt foarte absorbanți, creează o spumă de lux, sunt texturați și sunt potriviţi pentru tipurile de piele cele mai sensibile. Ei absorb și dețin mai multă apă (de două până la trei ori mai mare decât a unui burete sintetic), fără a picura.