Ce puteți adăuga într-un pahar de apă pentru a arde grăsimea abdominală, a proteja inimă și preveni apariția diabetului

Acesta este un tonic foarte puternic pentru pierderea grăsimii, totuși simplitatea lui vă poate uimi, deoarece ingredientul principal este castravetele.

Doar un pahar cu această băutură înainte de a merge la culcare vă ajută să reduceți grăsimea corporală, în special grăsimea abdominală. Această băutură este ușor de pregătit și s-a dovedit a fi eficientă în obținerea de rezultate excelente pe termen scurt, atâta timp cât este consumată în mod regulat.

Cel mai bun mod pentru oameni de a-și proteja sănătatea inimii este să se țină de un plan de dietă inteligentă. Apa de castravete este foarte benefică atunci când vine vorba de reducerea tensiunii arteriale, reducând astfel riscul de a dezvolta o boală de inimă.

Această băutură oferă mușchilor substanțele nutritive esențiale de care au nevoie, deci dacă doriți vă măriți masa musculară, consumați cel puțin două pahare de băutură pe zi (mai ales dacă faceți exerciții fizice).

Această băutură este foarte benefică atunci când vine vorba de prevenirea și tratarea unor boli. Unele dintre aceste boli sunt diabetul, Alzheimer, bolile de ochi, etc.

Castraveții sunt bogați în antioxidanți puternici care stimulează funcția creierului, reduc stresul și împiedică dezvoltarea bolilor asociate îmbătrânirii.

Osteoporoza este astăzi una dintre cele mai periculoase condiții care poate afecta persoanele indiferent de vârsta lor și contribuie la durerea din spate și răspunde de fracturile osoase.
Castraveții nu sunt capabili să trateze osteoporoza, dar pot face oasele mai puternice datorită cantităților mari de vitamină K pe care le conțin.

Această băutură va hidrata, va tonifica și vă va calma pielea, datorită conținutului ridicat de silicat din castraveți. Această proprietate a castraveților este, de asemenea, foarte benefică atunci când vine vorba de tratarea acneei. Apa de castravete este bogata în antioxidanți care protejează și pielea.

Apa de castravete este una dintre cele mai puternice băuturi de detoxifiere care vă vor ajuta să eliminați toxinele care s-au acumulat în corpul dumneavoastră. Conține cantități mari de fibre și apă, deci apa de castravete va elibera literalmente toate toxinele din organism.

Rețetă tonică de apă de castraveți

Curăță bine și tăiați un castravete întreg, necurățat, organic și adăugați-l într-un recipient din sticlă cu două litri de apă. Puneți recipientul de sticlă în frigider timp de 24 de ore.

Este indicat să folosiți apă organică de nucă de cocos pentru a adăuga electroliți sau încercați apă minerală naturală de înaltă calitate pentru a adăuga minerale și o senzație plăcută.

Dacă doriţi să vedeţi toate postările mele vă rog să urmaţi cei doi paşi de mai jos.

facebook newsfeed notification settings