Dacă aveți riduri, negii sau psoriazis, folosiți coajă de banană

Bananele dețin numeroase beneficii, dar mulți oameni nu știu că și coaja lor este, de asemenea, incredibil de benefică. Probabil că toți aruncați coaja după ce ați mâncat o banană, dar există multe persoane, în numeroase țări, de exemplu India, care le utilizează pe piele, tocmai împotriva negilor sau psoriazisului.

Aruncati o privire în acest articol pentru că vreau să vă prezint câteva dintre avantajele oferite de cojile de banane, pe lângă faptul că ajută in cazurile de negi sau psoriazis.

În ce cazuri se poate folosi coaja bananelor?

Coji de banane pentru a albirea dinților

Frecați-vă dinții cu partea interioară a coajei de banană în fiecare zi timp de două săptămâni. Rezultatele pozitive vor apărea în curând.

Îndepărtați negii

Negii pot fi ușor îndepărtați prin utilizarea cojilor de banane. Ele vă vor ajuta să eliminați, dar și să le îmbunătățiți aspectul în viitor. Puneți o coajă de banană pe neg și fixați-o cu un bandaj. Lăsați-o să acționeze în timpul nopții. Continuați cu această procedură până când se elimină complet negii.

O față liberă de acnee și riduri

Banana este un ingredient excelent pentru o îngrijire completă a pielii. Conține antioxidanți, dar și proprietăți anti-îmbătrânire. Bananele hidratează și hrănesc pielea. Pur și simplu frecați o coajă de banană de pe piele, în special în zonele afectate și problematice. Lăsați-o să acționeze timp de 30 de minute și apoi spălați-o.

Tratamentul psoriazisului

Din nefericire, această boală a pielii nu poate fi vindecată complet cu ajutorul unei coajă de banane, dar poate să amelioreze simptomele.

Coji de banană pe post de analgezic

Frecați zonele dureroase ale corpului dvs. cu o coajă de banană. Este un excelent remediu al durerii.

Deci, acum că știți aceste proprietăți extrem de puternice ale cojilor de banane, nu contează dacă aveți riduri, negi sau psoriazis, doar folosiți o coajă de banană și totul va fi mai bine!

Dacă doriţi să primiţi toate postările mele, vă rog urmaţi cei doi paşi din poza următoare.

facebook newsfeed notification settings