Sunteți obosită sau v-ați săturat să aveți părul uscat și fragil?

Părul uscat este ceva pe care multe femei (și chiar bărbați) au încercat să le elimine. Pe piața de astăzi există multe produse care pretind că obțin un hidratare industrial de la rădăcină la vârful părului, într-un mod rapid și eficient, dar este binecunoscut și faptul că oamenii s-au plâns de lipsa rezultatelor.

Dar nu toate veștile sunt rele, acest articol vă va arăta un mod natural de a vindeca părul uscat cu ingrediente de casă, cum ar fi uleiul de măsline sau oul, dar mai ales ingredientul principal al întregului amestec: gelatina.

Remedii naturale pentru păr

Înainte de a pregăti acest remediu, ar trebui să știți că veți economisi o mulțime de bani pe care ați fi putut să îi cheltuiți la salonul de înfrumusețare.

Ingrediente
• O lingură de gelatină

Jumătate de ceașcă de lapte

Un ou

Două linguri de oțet de cidru de mere

Două linguri de balsam (dacă aveți părul uscat)

Două linguri de ulei de măsline

Mod de preparare

Se toarnă gelatina în laptele fierbinte și se amestecă. Adăugați uleiul de măsline, oul, balsamul și celelalte ingrediente, iar apoi amestecați.

Utilizarea amestecului

Puneți părul (trebuie să fie umed) în amestec.

După aplicare, părul este înfășurat într-o pungă de plastic.

Lăsați să acționeze timp de 30 de minute, apoi spălați-l cu șampon obișnuit.

Moleculele din jurul întregului păr îl ajută să se hrănească pentru a fi mai puternic, strălucitor și hidratat. Motivul este că gelatina este o sursă importantă de proteine ​​(foarte necesară pentru părul uscat și fragil), iar aceasta conține, de asemenea, o cantitate bună de aminoacizi, care ajută la creșterea părului într-un mod sănătos.Se recomandă să-l utilizați acest amestec de două ori pe săptămână până când observați orice fel de rezultat, apoi aplicați-l doar de două ori pe lună.