Nu consumați fructe după ce mâncați

Majoritatea persoanelor cred că, consumul de fructe presupune cumpăratul de fructe, tăiere/curățare și pur și simplu mâncat. Nu este așa simplu cum credeți. Este important să știți cum și când să mănâncați fructele.

Dacă mâncați fructe pe stomacul gol, acest lucru va juca un rol major pentru detoxifierea sistemului dvs., dar va contribui și cu o mare cantitate de energie atât pentru pierderea în greutate, cât și pentru alte activități de zi cu zi.

Să presupunem că mâncați două felii de pâine și apoi o bucată dintr-un fruct. Fructul este gata pentru a merge direct prin stomac în intestine, dar este împiedicat în a face acest lucru din cauza pâinii servite înainte de fruct. În acest timp întreaga masă de pâine și fructe putrezește și fermentează și apoi se transformă în acid.

În clipa în care fructul vine în contact cu produsele alimentare în sucurile din stomac și digestive, toate alimentele încep să se strice. Deci, este ideal să mănâncăm fructele pe stomacul gol sau inainte de mese.

De exemplu, la unele persoane poate apărea nevoia de a râgâi atunci când mănâncă pepene sau atunci când mănâncă banane poate apărea senzația de greață. De fapt, toate acestea nu vor apărea dacă mâncați fructe pe stomacul gol. Fructele se amesteca cu alte produse alimentare care sunt în plin proces de alterare și astfel apar gazele și, prin urmare va apărea balonarea.

Părul cărunt, chelirea, izbucnirile nervoase și cercurile întunecate de sub ochi nu vor mai apărea dacă serviți fructele pe stomacul gol.

Când simțiți nevoia de a bea suc de fructe – beți doar suc de fructe PROASPĂT, nu de la cutii, sticle sau din alte ambalaje.

Nu mâncați fructe fierte, deoarece nu primții nutrienți deloc, ci beneficiați doar de gust. Gătitul distruge toate vitaminele.

A mânca un fruct întreg este mai benefic decât a bea sucul. Dacă veți bea suc proaspăt de fructe, trebuie să îl beți lent, gură cu gură, pentru că trebuie lăsat să fie amestecat cu saliva înainte de a îl înghiți.

Puteți face rapid o cura de 3 zile pentru a curăța și detoxifica corpul dvs. Pur și simplu mâncați fructe și beți suc de fructe proaspete de-a lungul celor trei zile.