Aplicați acest amestec pe față în fiecare zi – îndepărtează petele și ridurile

Este foarte important să ne ocupăm de sănătatea noastră, inclusiv de sănătatea pielii noastre sau a restului corpului nostru. Totul se reflectă prin aspectul nostru. Când este sănătoasă, pielea noastră, de obicei, arată netedă și strălucitoare și are o culoare frumoasă. În acest articol, vă voi prezenta un preparat natural care vă va ajuta să eliminați petele și ridurile și să vă va face pielea sănătoasă și strălucitoare.

De aceea, trebuie să creăm o barieră care să ne protejeze de microorganismele dăunătoare sau de efectele dăunătoare din partea mediului, așa că trebuie să dezvoltam un obicei de a curăța și de a menține pielea hidratată.

Pielea noastră poate fi deteriorată în timpul perioadei de sarcină sau expunere la soare și apoi diferite părți ale corpului pot dezvolta o culoare închisă.

Numeroase creme sunt prezente pe piață în zilele noastre și toate promit rezultate extraordinare în ceea ce privește tratarea fiecărei probleme în special, dar mulți oameni nu le pot cumpăra, deoarece sunt foarte scumpe. Așadar, aici este o rețetă pentru gelul de casă făcut din ingrediente care sunt foarte ușor de obținut și foarte ieftine.

Acest gel vă va ajuta să îndepărtați petele și ridurile și să vă păstrați sănătatea pielii. Veți avea nevoie de mai multe ingrediente și este mult mai economic și mai eficient decât orice produs pe care îl puteți cumpăra de pe piață.

GEL CU ULEI DE COCOS ȘI ALOE VERA

Ingrediente:

100 g gel de aloe vera

100 gr ulei de ulei de cocos organic (acesta trebuie să fie în stare solidă)

ulei esențial de lavanda, măceșe sau vanilie

Mod de preparare:

Mai întâi, puneți gelul de aloe vera și uleiul de cocos într-un recipient mic. Se amestecă cu un tel mic timp de aproximativ 5 minute, până când obțineți o cremă omogenă, groasă și strălucitoare. Adăugați câteva picături de ulei esențial și amestecați din nou pentru puțin timp. Păstrați acest amestec într-un recipient din sticlă cu un capac, într-un loc uscat, la temperatura camerei, fără expunere la soare.

Mod de aplicare:

Ar trebui să aplicați gelul pe piele după ce ați făcut duș, masând ușor și circular. Lăsați-l să acționeze timp de 15 minute înainte de clătire.

Acest gel este o combinație a două ingrediente foarte eficiente. Ambele sunt utilizate în cosmetice ca ingrediente pentru diferite produse hidratante, dar veți avea și numeroase beneficii dacă le folosiți separat.

Aloe vera vă va ajuta să vă vindecați arsurile solare, arsurile de foc sau orice alt tip de arsură. Vă ajută să vă calmați iritarea pielii, mâncărimile cauzate de reacții alergice sau de înțepături de insecte. De asemenea, vă ajută să îmbunătățiți aspectul vergeturilor, diminuând dimensiunea și coloratura acestora. Albește petele întunecate și hidratează pielea îmbunătățind prevenirea apariției ridurilor.

Uleiul de cocos este capabil să vă hidrateze pielea acționând direct asupra celulelor. De asemenea, contribuie la suplețe și strălucire. Este antibacterian și previne dezvoltarea bacteriilor și fungilor.

Această cremă incredibilă vă va ajuta să îndepărtați petele și ridurile foarte ușor. Încercați-o astăzi și nu veți regreta.