Scăpați de tartru imediat folosind doar acest ingredient magic

Probabil ați auzit despre tartru, dar știți ce este de fapt? Pe scurt, tartrul este o substanță tare, calcifiată, care se depune pe dinți și îi determină să se descompună. Această depunere este principalul vinovat pentru numeroase alte probleme dentare.

În timp ce placa este un peliculă incoloră formată din bacterii, tartrul este o depunere de minerale care este destul de ușor de văzut deasupra gingiei. Cel mai comun semn al tartrului este o culoare galbenă sau maro pe dinți sau gingii. Tartrul este rigid și petele se depun ușor, deci este deosebit de important pentru fumători și pentru cei care beau cafea sau ceai să încerce să prevină acumularea de tartru.

Dacă aveți probleme cu tartrul și nimic din ce ați încercat nu a dat roade, ar trebui să încercați cu siguranță următorul remediu natural 100%. Să aruncăm o privire la rețetă:

Ingrediente:

O lămâie de mărime medie

O pungă de bicarbonat de sodiu

Un castron

O bucată de vată de bumbac

O lingură

Modul de preparare și aplicarea:

În primul rând, tăiați lămâia în jumătate și stoarceți sucul de la ambele jumătăți în castron. Apoi, adăugați bicarbonatul de sodiu și amestecați bine cele două ingrediente cu lingura. Apoi, înmuiați bucățile de vatp de bumbac în amestec și începeți să le aplicați pe dinți. Clătiți ușor dinții cu bucățile de vată de bumbac timp de 3 minute și lăsați amestecul în continuare să acționeze timp de încă 1 minut. Apoi clătiți gura cu apă, așteptați 10-20 minute, apoi spălați dinții cu pastă de dinți obișnuită.

Repetați procedura de două ori pe săptămână pentru rezultate optime.

Dacă doriţi să primiţi toate postările mele, vă rog să urmaţi cei 2 paşi din poză.

facebook newsfeed notification settings