Ce trebuie să bem și să mâncăm pentru o curățare eficientă a rinichilor

Pentru a vă convinge de ce este indicat să efecutați o curățare a rinichilor, vă invit să citiți și articolul 7 motive pentru a face o curățare a rinichilor

Cum puteți să efectuați curățarea rinichilor?

Există modalități diferite de a vă curăța rinichii și de obicei durează aproximativ cinci zile. Dacă sunteți interesată să efectuați o curățare a rinichilor, luați în considerare utilizarea uneia dintre aceste două opțiuni – consumați un suc rapid timp de cinci zile sau consumați o dietă de fructe și legume brute în zilele 1 și 5 și apoi sucuri pentru restul zilelor din procesul de curățare.

Puteți utiliza o varietate de sucuri pentru a vă curăța rinichii. Prin alegerea fructelor și legumelor potrivite, ele sunt benefice pentru detoxifierea rinichilor. Următoarele patru rețete de suc includ o combinație excelentă de produse cunoscute pentru a vă ajuta să vă curățați rinichii.

1. Detoxifierea cu ridichi

Ingredientele necesare acestei rețete sunt: 6-8 ridichi, ½ de varză roșie, 8 tulpini de țelină, 1 lămâie, 2-3 cm de rădăcină de ghimbir.

Folosiți produse ecologice ori de câte ori este posibil. Spălați-le înainte de utilizare. Treceți toate ingredientele prin storcătorul dvs. și serviți. Aceste ingrediente ar trebui să fie suficiente pentru o porție, care poate reprezenta o înlocuire a unei mase în timpul curățării. Multiplicați cantitatea dacă doriți să faceți mai mult suc, pentru a înlocui mai multe mese.

2. Curățarea cu morcovi

Ingredientele necesare acestei rețete sunt: 8 morcovi, 2 mere verzi, 1 castravete mare.

Aceste ingrediente reprezintă o porție. Multiplicați cantitatea pentru a face mai mult pentru mai târziu.
Spălați ingredientele și le treceți prin storcător. Acesta este un suc mai ușor, care este mai potrivit pentru înlocuirea mesei de prânz, spre deosebire de înlocuirea mesei de mic dejun.

3. Detoxifierea cu pepene

Ingredientele necesare acestei rețete sunt: ½ pepene verde (sau apă proaspătă de nucă de cocos), 1 lime (decojit).

Atunci când faceți sucuri din pepene verde, trebuie să includeți întotdeauna și coaja! Este unul dintre cele mai bune lucruri pentru a distruge orice calcifiere de piatră în rinichi.

Tăiați pepenele verde în bucăți și stoarceți-l împreună cu un lime (nu uitați să fie decojit). Lime-ul vă va ajuta organismul să absoarbă substanțele nutritive 5 ori mai bine.

Nu vă fie teamă să beți suc de pepene verde în porții foarte mari dacă puteți să vă descurcați, deoarece curăță rinichii în mod foarte eficient.

4. Curățarea cu piper cayenne și citrice

Ingredientele necesare acestei rețete sunt: 1 lămâie, ½ de lime, un vârf de piper de cayenne, ½ litru de apă, 1 lingură de miere (sau după gust).

Poate doriți să începeți în fiecare zi a curățării rinichilor cu această băutură. Combinația de piper, lămâie și lime va ajuta la curățarea organelor de detoxifiere. Stoarceți lămâia și lime-ul și apoi amestecați în apă, adăugând miere pentru gust. Adăugați un vârf de piper de cayenne.

Ce alimente ar trebui să mănâncăm pentru a curăța rinichii?

În plus față de utilizarea rețetelor furnizate mai sus, există anumite alimente pe care poate doriți să le includeți în dieta dvs. pentru a vă ajuta să vă curățați rinichii. Următoarele alimente sunt cunoscute pentru a ajuta la eliminarea toxinelor și a deșeurilor din rinichii și din sistemul digestiv. Încercați să includeți mai multe dintre aceste alimente în dieta dvs.

1. Rădăcină de țelină

Rădăcina de țelină deși are un aspect destul de neatractiv, este o hrană excelentă pentru sănătatea rinichilor. Oferă o abundență de substanțe nutritive benefice pentru spălarea rinichilor.
Puteți face un bulion nutritiv pentru curățarea rinichilor folosind rădăcină de țelină.

2. Sparanghel

Proprietățile diuretice și alcaline ale sparanghelului împiedică sau dizolvă pietrele la rinichi. Ajută la descompunerea cristalelor de acid oxalic formate în rinichi.

3. Pepene verde

Pepenele este compus în principal din apă, făcându-l un diuretic natural. Mâncați pepene verde pe lângă a bea sucul de pepene. Adăugarea de alimente care stimulează sistemul dvs. digestiv și ajută procesul de mutare a alimentelor prin sistemul dvs. este una dintre componentele cheie ale efectuării unei curățări ale rinichilor.

4. Zeamă de lămâie

Aproape fiecare rinichi curat pe care îl găsiți va conține suc de lămâie. Sucul de lămâie este cunoscut că ajută la prevenirea formării de pietre la rinichi și poate ajuta la descompunerea toxinelor și deșeurilor din rinichi. Consumul de suc de lămâie în mod regulat este, de asemenea, util pentru a vă reduce timpul de mers la toaletă în mijlocul nopții.

5. Ierburi și mirodenii

Nicio curățare de rinichi nu ar fi completă fără ierburi și condimente. Ghimbirul și turmericul sunt câteva dintre cele mai puternice condimente. Ambele condimente conțin antioxidanți puternici care pot ajuta la funcționarea rinichilor. Turmericul poate, de asemenea, reduce inflamația și prevenirea infecțiilor rinichilor. Alte ierburi și condimente care trebuie luate în considerare includ frunzele de păpădie și urzica.

Curățarea rinichilor este o modalitate simplă de a preveni balonarea și alte semne de probleme ale rinichilor. Luați în considerare utilizarea rețetelor furnizate mai sus sau căutați alte rețete de suc care includ unele dintre alimentele și condimentele enumerate.

Dacă doriţi să primiţi toate articolele mele vă rog să urmaţi cei 2 paşi din poză

facebook newsfeed notification settings