Modalități ușoare și uimitoare pentru a face măști faciale cu ou

Puteți obține o piele strălucitoare și strălucitoare acasă și puteți face asta singură. Cum? Ei bine, cu ajutorul ouălor. Maștile de albuș și gălbenuș pot face minuni pentru diferite tipuri de piele. Încercați aceste măști și veți vedea rezultatele lor uimitoare.

1. Mască pentru acnee și piele fără ulei

Dacă pielea dvs. este predispusă la acnee, luați următoarele ingrediente: 1 albuș, 1 linguriță de suc proaspăt de lămâie, ½ linguriță de miere (opțional).

Acum, amestecați albușul și sucul de lămâie până când amestecul devine spumos. După aceea, adăugați mierea în amestec, dacă doriți. Aplică-l pe față. Lăsați masca timp de 10-15 minute până când se usucă complet. Apoi, curățați ușor cu apă călduță.

Cum ajută: Oul va ajuta la strângerea și tonifierea pielii, precum și la micșorarea porilor mari ai pielii. Sucul de lămâie este un astringent puternic, care va lupta împotriva bacteriilor cauzatoare de acnee, va deschide tonul pielii și va reduce decolorarea. Mierea, pe de altă parte, acționează ca un hidratant pentru piele, iar proprietățile sale antiseptice și antibacteriene vor ajuta de asemenea la reducerea inflamației.

2. Mască de hidratare a pielii

Obțineți pielea hidratată cu următoarele ingrediente: 1 gălbenuș de ou
1 linguriță de miere, 1 linguriță de ulei de migdale sau ulei de măsline.

Adăugați toate ingredientele și amestecați-le până devin spumă. Aplicați pasta pe față în mișcare circulară și lăsați-o să se usuce. Clătiți cu apă caldă.

Cum ajută: Uleiul de migdale nu numai că va trata acneea, ci va întineri și pielea. Cu toate acestea, dacă aveți pielea grasă, puteți adăuga câteva picături de suc de lămâie în amestec și puteți reduce cantitatea de ulei.

3. Scrub de exfoliere

Această mască este o alternativă eficientă la tratamentul spa. Tot ce aveți nevoie este: 1 albuș, 1 linguriță de ovăz, 1 linguriță de miere.

Bateți albușul de ou până devine spumos și apoi adăugați fulgi de ovăz împreună cu mierea. Faceți o pastă groasă. Aplicați acest amestec și lăsați-l să se usuce timp de 15-20 de minute. Se curăță ușor și se spală cu apă caldă.

4. Mască de hrănire a pielii

Aici este un pachet hidratant care va da rezultate uimitoare persoanelor care au pielea uscată. Luați pur și simplu: 1 albuș sau gălbenuș de ou, ¼ avocado copt, 1 linguriță de iaurt.

Mai întâi, zdrobiți avocadoul cu o furculiță pentru o pastă fără cocoloașe. Adăugați oul și iaurtul în pastă. Apoi, aplicați-o pe față. Odată ce se usucă pasta, înlăturați-o cu ajutorul apei călduțe.

Cum ajută: Avocadoul vă hidratează pielea, în timp ce iaurtul o va hrăni. Această mască este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a scăpa de semnele de îmbătrânire și de pielea plictisitoare.

5. Mască de netezire a pielii

Dacă doriți să vă luați rămas bun de la pielea uscată, folosiți: 1 gălbenuș de ou, 1 linguriță de miere.

Pur și simplu amestecați ambele ingrediente împreună și aplicați rezultatul pe fața dumneavoastră. Odată ce masca se usucă, spălați-o cu apă călduță.

6. Mască de revigorare a pielii

Doriți un tratament care să vă poată curăța și închide porii pielii, precum și să vă exfolieze și să vă hrănească pielea? Ei bine, aici este: 1 ou albuș, 7-8 căpșuni, 1 linguriță de iaurt, câteva picături de suc de lămâie.

În primul rând bateți albușul până devine spumă. Apoi, într-un castron separat pasați căpșunile. Acum, amestecați cele două ingrediente, împreună cu iaurtul și câteva picături de suc de lămâie. Faceți o pastă groasă și aplicați-o pe față. Lăsați-o timp de 15-20 minute înainte de clătire. Utilizați această mască cel puțin o dată pe săptămână.

7. Piele radiantă și strălucitoare

Oul este un ingredient uimitor care poate îndeplini visul oricui de a avea o piele strălucitoare și radiantă. Iată ce aveți nevoie pentru acest lucru: 1 gălbenuș, 1 linguriță de miere, 1 linguriță de brânză dulce.

Se amestecă aceste trei ingrediente împreună pentru a forma o pastă. Aplicați-o pe fața curățată și lăsați-o să se usuce înainte de spălarea cu apă rece. Faceți acest lucru cel puțin de câteva pe săptămână pentru a observa rezultatele.