Mituri despre frumusețe pe care nu le-ați crezut niciodată, dar sunt, de fapt, adevărate

Unele dintre „legendele urbane” legate de frumusețe sunt de fapt adevărate. De acum încolo, puteți cataloga aceste mituri sub “Fapte adevărate”.

Frecatul ochilor provoacă riduri

Nu provoacă în mod direct riduri, deci mișcarea de tragere determină o piele delicată, subțire în jurul ochilor. Aspectul îmbătrânirii premature în timp este cauzat de încrețirea înainte și înapoi. Nu v-am sfătui să vă obișnuiți, în afară de dvs. nu veți dezvolta o rețea de picioare de cioară de la frecare ochii o singură dată.

Anumite alimente pot agrava sau cauza acneea

Alimentele cauzatoare de acnee pot fi, de exemplu, ciocolata și alimentele grase, care nu sunt bune pentru organism. Fiecare persoană reacționează diferit la alimente diferite, deci nu putem spune exact că anumite alimente provoacă acnee. Vă recomandăm să țineți evidența hranei și apoi să luați notă atunci când consumați ceva care de fapt provoacă iritații sau coșuri.

Puteți face părul mai puternic și mai gros dacă îl clătiți cu bere

Hameiul și orzul folosit pentru a bea bere sunt pline de proteine ​​și vitamine care vă ajută părul să apară mai strălucitor, mai puternic și mai gros. Alcoolul reprezintă, de asemenea, un agent de curățare în același timp. Berea acționează pentru a lărgi și umfla arborele de păr până la spălarea următoare și se numără printre cele mai ieftine și cele mai bune produse.

Balsamul de buze poate cauza dependență

Deși mai multe forumuri de internet spun altfel, dependența de balsam de buze nu este o condiție medicală reală. De fapt, pielea ta devine „dependentă” de anumite ingrediente cum ar fi mentolul, salicilul și camforul care irită mai degrabă decât hidratează. Ele provoacă doar uscăciunea, ducând la aplicarea mai mult, în timp ce se presupune că se hidratează după aplicare.

Cel mai bun loc pentru parfumul dvs. este în frigider

Când sunt depozitate corect, parfumurile pot dura ani de zile, dar substanțele chimice și uleiurile sunt ușor compromise și fragile datorită temperaturilor extreme. Stocarea parfumului în frigider este cea mai bună modalitate dacă locuiți într-un climat fierbinte. Expunerea la lumina directă a soarelui ucide particulele de parfum mai repede, astfel încât zonele întunecate și răcoroase cu temperaturi reglate sunt perfecte.

Balsamul de păr poate de asemenea să vă curățe părul

Balsamul, la fel ca șamponul, conține surfactanți, compușii care acumulează spumă. Trucul este că nu conține aproape atât de mult, astfel încât proprietățile de curățare sunt ușoare în cel mai bun caz. Dacă aveți păr extrem de uscat sau deteriorat, o rutină de spălare cu balsam poate fi doar biletul tău pentru fire mai moi și mai sănătoase, dar dacă aveți un scalp uleios sau tind să obțineți gras, în ciuda șamponării zilnice, probabil că nu este pentru dvs.

Sursa